Zien: tegendemonstranten gooien eieren naar politie tijdens A12-blokkade

Zien: tegendemonstranten gooien eieren naar politie tijdens A12-blokkade

Zondag 1 oktober 2023 om 17:33

Tientallen mensen zijn zondag naar de dagelijkse blokkade op de A12 door Extinction Rebellion gekomen na een oproep op sociale media voor een tegendemonstratie. De groep demonstranten wordt door de politie gescheiden gehouden van de klimaatdemonstranten, die rond het middaguur de A12 betraden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: tegendemonstranten gooien <em>eieren</em> naar politie tijdens A12-blokkade Tientallen mensen zijn zondag naar de dagelijkse blokkade op de A12 door Extinction Rebellion gekomen na een oproep op sociale media voor een tegendemonstratie. De groep demonstranten wordt door de politie gescheiden gehouden van de klimaatdemonstranten, die rond het middaguur de A12 betraden. Tekst gaat verder onder de video. Eieren gooienDe groep probeert via het bos naast de Utrechtsebaan de politie te ontwijken en dichter bij het Extinction Rebellion-protest te komen. Op meerdere locaties langs de snelweg vormen agenten met schilden en wapenstokken een linie om de groep tegen te houden, gevolgd door enkele politiebussen. Vanuit de groep worden eieren richting de agenten gegooid. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Escalatie tijdens A12-protesten: boze automobilist confronteert politie en wordt geslagen (HvNL) Bekijk deze video » Zien: Frans Timmermans spreekt in Khalid & Sophie steun uit voor klimaatactivisten A12 Bekijk deze video »
Nieuws :

Eieren gooien
De groep probeert via het bos naast de Utrechtsebaan de politie te ontwijken en dichter bij het Extinction Rebellion-protest te komen. Op meerdere locaties langs de snelweg vormen agenten met schilden en wapenstokken een linie om de groep tegen te houden, gevolgd door enkele politiebussen. Vanuit de groep worden eieren richting de agenten gegooid.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's