Maxime Meiland en andere BN'ers drukken samen laatste sigaret uit (Shownieuws)

Maxime Meiland en andere BN'ers drukken samen laatste sigaret uit (Shownieuws)

Zondag 1 oktober 2023 om 19:33

Het is weer die maand van het jaar 'Stoptober': een maand lang met vele Nederlanders stoppen met roken. Om er daarna ook nooit meer aan te beginnen. Zondag 1 oktober verzamelde zich een groep fervente rokers om samen met BN'ers hun laatste sigaret uit te drukken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Maxime Meiland</em> en andere BN'ers drukken samen laatste sigaret uit (<em>Shownieuws</em>) Het is weer die maand van het jaar 'Stoptober': een maand lang met vele Nederlanders stoppen met roken. Om er daarna ook nooit meer aan te beginnen. Zondag 1 oktober verzamelde zich een groep fervente rokers om samen met BN'ers hun laatste sigaret uit te drukken. Tekst gaat verder onder de video. Maxime MeilandShownieuws en Maxime Meiland waren ook van de partij. "Ik wil gewoon heel graag stoppen", aldus een gemotiveerde Maxime. Gaat het haar, Herman Brusselmans, Sergio Vyent en al die andere 'wannabe' niet-rokers lukken? Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Martien Meiland gelooft niet in de fabels over bloemen water geven in de zon Bekijk deze video » Herman Brusselmans in Marcel & Gijs over medium Liesbeth: "Kan voor mijn part doodvallen" Bekijk deze video » Roy en Wijnanda doen mee aan Stoptober: 'Roken is ook veel te duur' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Maxime Meiland
Shownieuws en Maxime Meiland waren ook van de partij. "Ik wil gewoon heel graag stoppen", aldus een gemotiveerde Maxime. Gaat het haar, Herman Brusselmans, Sergio Vyent en al die andere 'wannabe' niet-rokers lukken?

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's