Zien: Martien Meiland gelooft niet in de fabels over bloemen water geven in de zon

Zien: Martien Meiland gelooft niet in de fabels over bloemen water geven in de zon

Zien: <em>Martien Meiland</em> gelooft niet in de fabels over <em>bloemen water geven in de zon</em> Zie hierboven: Zo werd de zestigste verjaardag van Erica gevierd Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. SBS6 deelt op Instagram alvast wat beelden. Bekijk ze hieronder. FabelsPlanten en bloemen gaan verschroeien als je ze overdag in de zon water geeft, volgens Maxime Meiland. Martien Meiland vindt dat onzin en geeft zijn bloemen gewoon wat te 'drinken'. "Wij drinken toch ook niet pas in de avond wijn." Martien vindt dat Maxime fabels verteld. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Erica Meiland viert 60ste verjaardag in glamoureuze jaren 20 stijl Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: grote paniek als brandalarm afgaat, 'Mama bellen' Bekijk deze video » Schatige beelden: zo vierden de Meilandjes de tweede verjaardag van Vivé Bekijk deze video »
TV :
Zien: Martien Meiland gelooft niet in de fabels over bloemen water geven in de zon
Maandag 18 september 2023 om 14:11

Zie hierboven: Zo werd de zestigste verjaardag van Erica gevierd

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. SBS6 deelt op Instagram alvast wat beelden. Bekijk ze hieronder.

Fabels
Planten en bloemen gaan verschroeien als je ze overdag in de zon water geeft, volgens Maxime Meiland. Martien Meiland vindt dat onzin en geeft zijn bloemen gewoon wat te 'drinken'. "Wij drinken toch ook niet pas in de avond wijn." Martien vindt dat Maxime fabels verteld.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's