Rob Jetten steunt zijn ‘hockeyhunk' fanatiek bij wedstrijden: ‘Ontzettend leuke vent’

Rob Jetten steunt zijn ‘hockeyhunk' fanatiek bij wedstrijden: ‘Ontzettend leuke vent’

<em>Rob Jetten</em> steunt zijn ‘hockeyhunk' fanatiek bij wedstrijden: ‘Ontzettend leuke vent’ Rob Jetten is weer gelukkig in de liefde. De D66-politicus nam zijn geliefde mee naar Prinsjesdag, maar bij het Nederlands Film Festival verscheen hij alleen op de rode loper. Toch zit het helemaal goed tussen de twee. “Ontzettend leuke vent”, zegt Jetten over zijn Argentijnse hockeyer. “Morgen heeft hij weer een hockeywedstrijd en dan sta ik fanatiek langs de lijn aan te moedigen.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Sigrid Kaag stopt als lijsttrekker D66: 'Ik doe dit voor mijn gezin' (video) Bekijk deze video » Jan Paternotte de nieuwe D66-leider? 'Ik ben eruit, maar ga het nog niet delen' (video) Bekijk deze video » Rob Jetten wil D66 gaan leiden: 'Tijd voor een nieuwe generatie' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Maandag 2 oktober 2023 om 09:25

Rob Jetten is weer gelukkig in de liefde. De D66-politicus nam zijn geliefde mee naar Prinsjesdag, maar bij het Nederlands Film Festival verscheen hij alleen op de rode loper. Toch zit het helemaal goed tussen de twee. “Ontzettend leuke vent”, zegt Jetten over zijn Argentijnse hockeyer. “Morgen heeft hij weer een hockeywedstrijd en dan sta ik fanatiek langs de lijn aan te moedigen.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's