Boer zoekt vrouw: Claudia heeft keuzestress en wil weten of er al mannen afhaken

Boer zoekt vrouw: Claudia heeft keuzestress en wil weten of er al mannen afhaken

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Claudia heeft keuzestress en wil weten of er al mannen afhaken Claudia heeft het behoorlijk moeilijk in Boer zoekt vrouw. Er zitten vijf leuke mannen bij haar aan tafel en ze zal toch echt een keuze moeten maken. De single boerin hoopt wellicht dat deze keuze iets makkelijker wordt, en vraagt daarom of er al heren zijn die het niet meer zien zitten om met haar te daten. Maar het tegendeel is waar… Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Boer zoekt vrouw: Haico koos brievenschrijfster uit om haar ogen Bekijk deze video » Voouitblik Boer Zoekt Vrouw: Piet wordt ongemakkelijk van persoonlijke vraag (video) Bekijk deze video » Piet stelt in Boer zoekt vrouw geen vragen aan zijn dates: ‘Ben je verlegen ineens?’ Bekijk deze video »
Maandag 2 oktober 2023 om 11:04

Claudia heeft het behoorlijk moeilijk in Boer zoekt vrouw. Er zitten vijf leuke mannen bij haar aan tafel en ze zal toch echt een keuze moeten maken. De single boerin hoopt wellicht dat deze keuze iets makkelijker wordt, en vraagt daarom of er al heren zijn die het niet meer zien zitten om met haar te daten. Maar het tegendeel is waar…

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's