Piet stelt in Boer zoekt vrouw geen vragen aan zijn dates: ‘Ben je verlegen ineens?’

Piet stelt in Boer zoekt vrouw geen vragen aan zijn dates: ‘Ben je verlegen ineens?’

Piet stelt in <em>Boer zoekt vrouw</em> geen vragen aan zijn dates: ‘Ben je verlegen ineens?’ Bekijk in de video hierboven: waarom is BZV zo populair? Piet gaat in Boer zoekt vrouw op date met een aantal dames die hij heeft uitgekozen. Het is de bedoeling dat ze elkaar tijdens het pottenbakken beter leren kennen, maar volgens de dames schiet het niet echt op. Piet stelt geen vragen aan zijn dates, ze willen daarom weten of hij ineens verlegen is? Piet geeft toe dat hij inderdaad wat verlegen is en liever de kat uit de boom kijkt. Maar of de vrouwen daar genoegen mee nemen… Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Piet gaat speeddaten in Boer zoekt vrouw: ‘Flirten, ja dat is ook een optie hè?’ Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Haico koos brievenschrijfster uit om haar ogen Bekijk deze video » Voouitblik Boer Zoekt Vrouw: Piet wordt ongemakkelijk van persoonlijke vraag (video) Bekijk deze video »
BZV :
Vrijdag 29 september 2023 om 11:21

Bekijk in de video hierboven: waarom is BZV zo populair?

Piet gaat in Boer zoekt vrouw op date met een aantal dames die hij heeft uitgekozen. Het is de bedoeling dat ze elkaar tijdens het pottenbakken beter leren kennen, maar volgens de dames schiet het niet echt op. Piet stelt geen vragen aan zijn dates, ze willen daarom weten of hij ineens verlegen is? Piet geeft toe dat hij inderdaad wat verlegen is en liever de kat uit de boom kijkt. Maar of de vrouwen daar genoegen mee nemen…

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's