Maxime tegen Erica: 'Ik krijg helemaal error als ik bij jou ben' (Chateau Meiland)

Maxime tegen Erica: 'Ik krijg helemaal error als ik bij jou ben' (Chateau Meiland)

Dinsdag 19 september 2023 om 08:19

Het samen runnen van Code Rosé kan voor best wel wat stress zorgen, zeker in de ochtend wanneer het ontbijt verzorgd moet worden en het stil moet zijn omdat de gasten nog slapen. Maxime raakt er gestressd van, zeker als Erica niet tevreden lijkt: 'Ik krijg helemaal error als ik bij jou ben.' Die reageert op die sneer: 'Geef mij maar weer de schuld, kom nou.'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Maxime tegen Erica: 'Ik krijg helemaal error als ik bij jou ben' (<em>Chateau Meiland</em>) Het samen runnen van Code Rosé kan voor best wel wat stress zorgen, zeker in de ochtend wanneer het ontbijt verzorgd moet worden en het stil moet zijn omdat de gasten nog slapen. Maxime raakt er gestressd van, zeker als Erica niet tevreden lijkt: 'Ik krijg helemaal error als ik bij jou ben.' Die reageert op die sneer: 'Geef mij maar weer de schuld, kom nou.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Mary Borsato: 'Mensen zijn vergeten hoe Marco als mens was, dat is zwaar' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's