Chateau Meiland: 'Gaan we met zijn allen in deze prachtige villa wonen?'

Chateau Meiland: 'Gaan we met zijn allen in deze prachtige villa wonen?'

Tuesday 26 September 2023 om 10:12

Als de Meilandjes een fontein gaan bekijken valt hun oog op iets heel anders: een prachtige villa die volgens Erica ook te koop is. Maxime wordt er dolenthousiast van: 'Misschien kunnen we hier wel met zijn allen gaan wonen?' Martien staat echter niet direct te springen: 'We gaan niet verhuizen, ben je nou helemaal gek? Nee hoor, ik ga door nooit meer weg.' Maar dan heeft hij de tuin nog niet gezien...

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Chateau Meiland: 'Gaan we met zijn allen in deze prachtige villa wonen?' Als de Meilandjes een fontein gaan bekijken valt hun oog op iets heel anders: een prachtige villa die volgens Erica ook te koop is. Maxime wordt er dolenthousiast van: 'Misschien kunnen we hier wel met zijn allen gaan wonen?' Martien staat echter niet direct te springen: 'We gaan niet verhuizen, ben je nou helemaal gek? Nee hoor, ik ga door nooit meer weg.' Maar dan heeft hij de tuin nog niet gezien... Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Maxime tegen Erica: 'Ik krijg helemaal error als ik bij jou ben' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Honoria Roelvink over afkickpoging Dave: 'Zo erg voor hem, het is zo'n lieve jongen' (video) Bekijk deze video » Overlijden Reiky de Valk: 'Wat er gebeurd is, is één groot drama' (Shownieuws) Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck: 'Laat mij Maarten van Rossem opvolgen bij De Slimste Mens' Bekijk deze video »
TV :

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's