Zoon Marco Borsato: "Ik sta altijd achter hem. Ik hou van hem" (video)

Zoon Marco Borsato: "Ik sta altijd achter hem. Ik hou van hem" (video)

Zoon <em>Marco Borsato</em>: &quot;Ik sta altijd achter hem. Ik hou van hem&quot; (video) Luca, de zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters, is in de podcast van Ruud de Wild, 30 MINUTEN RAUW, openhartig over zijn vader die wordt vervolgd voor ontucht met een minderjarige. NPO Radio 2 plaatst dinsdag een fragment van dit gesprek. Zie de video hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) Onzedelijke handelingenEind vorige maand werd bekend dat Marco wordt vervolgd voor ontucht met een minderjarig meisje. De vrouw, inmiddels volwassen, beweert dat zij is betast door de nu 56-jarige hitzanger en deed aangifte wegens "onzedelijke handelingen" "Wij weten iets meer"In de podcast van Ruud de Wild laat Luca zich uit over deze zaak: "Maar wat mij boos gemaakt heeft is omdat wij natuurlijk iets meer weten dan dat er geroepen wordt. Veel mensen die horen één kant van het verhaal. Ook omdat mijn vader op dit moment niks zegt in de media, waarvan ik wel denk dat dat de slimste keuze is." En: "Hij kan hij zijn verhaal nog niet doen en wij weten dat verhaal wel. Plus wij weten met welke specifieke individuen dan wel mijn pa, dan wel de vrouwen in kwestie… Over wie we praten, zeg maar. Dus ik weet iets meer, maar ook niet alles." Luca vervolgt: "Het is voor ons gewoon heel gevoelig om daarover te praten. Naast van het feit dat we er eigenlijk ook niks over kunnen zeggen, aangezien we daarmee misschien wel het hele proces in die zin verstoren. Dus ik denk dat het het beste voor iedereen is dat wij allemaal ons mond houden." Dansen in de keuken"Ik hou van hem, ik hou van de man die hij is en ik sta altijd achter hem", zegt Luca. Hoewel hij blij is met het nieuws, is het niet zo dat ze nu "met z'n allen in de keuken staan te dansen. Want uiteindelijk is de materie waar we over spreken wel heel heftig." ZusZondag zei zijn zus Jada in Shownieuws haar vader te steunen: "We staan met z'n allen achter mijn vader", reageerde ze. Bekijk ook Johan Derksen in Vandaag Inside over vervolging Marco Borsato: "Je bent vogelvrij als man hè!" Bekijk deze video » Mart Hoogkamer en Tino Martin over vervolging Marco Borsato: 'Wisten dit al maanden' Bekijk deze video »
Tuesday 3 October 2023 om 09:45

Luca, de zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters, is in de podcast van Ruud de Wild, 30 MINUTEN RAUW, openhartig over zijn vader die wordt vervolgd voor ontucht met een minderjarige. NPO Radio 2 plaatst dinsdag een fragment van dit gesprek. Zie de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Onzedelijke handelingen
Eind vorige maand werd bekend dat Marco wordt vervolgd voor ontucht met een minderjarig meisje. De vrouw, inmiddels volwassen, beweert dat zij is betast door de nu 56-jarige hitzanger en deed aangifte wegens "onzedelijke handelingen"

"Wij weten iets meer"
In de podcast van Ruud de Wild laat Luca zich uit over deze zaak: "Maar wat mij boos gemaakt heeft is omdat wij natuurlijk iets meer weten dan dat er geroepen wordt. Veel mensen die horen één kant van het verhaal. Ook omdat mijn vader op dit moment niks zegt in de media, waarvan ik wel denk dat dat de slimste keuze is." En: "Hij kan hij zijn verhaal nog niet doen en wij weten dat verhaal wel. Plus wij weten met welke specifieke individuen dan wel mijn pa, dan wel de vrouwen in kwestie… Over wie we praten, zeg maar. Dus ik weet iets meer, maar ook niet alles." Luca vervolgt: "Het is voor ons gewoon heel gevoelig om daarover te praten. Naast van het feit dat we er eigenlijk ook niks over kunnen zeggen, aangezien we daarmee misschien wel het hele proces in die zin verstoren. Dus ik denk dat het het beste voor iedereen is dat wij allemaal ons mond houden."

Dansen in de keuken
"Ik hou van hem, ik hou van de man die hij is en ik sta altijd achter hem", zegt Luca. Hoewel hij blij is met het nieuws, is het niet zo dat ze nu "met z'n allen in de keuken staan te dansen. Want uiteindelijk is de materie waar we over spreken wel heel heftig."

Zus
Zondag zei zijn zus Jada in Shownieuws haar vader te steunen: "We staan met z'n allen achter mijn vader", reageerde ze.

Actuele video's

Meer actuele video's