Mart Hoogkamer en Tino Martin over vervolging Marco Borsato: 'Wisten dit al maanden'

Mart Hoogkamer en Tino Martin over vervolging Marco Borsato: 'Wisten dit al maanden'

Vrijdag 29 september 2023 om 16:15

De vervolging van Marco Borsato is ingeslagen als een bom. Zowel Tino Martin, die onlangs een nummer van Marco opnieuw uitbracht, als Mart Hoogkamer, een grote fan van Marco's muziek, hebben gereageerd voor de camera van Shownieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mart Hoogkamer</em> en <em>Tino Martin</em> over vervolging <em>Marco Borsato</em>: 'Wisten dit al maanden' De vervolging van Marco Borsato is ingeslagen als een bom. Zowel Tino Martin, die onlangs een nummer van Marco opnieuw uitbracht, als Mart Hoogkamer, een grote fan van Marco's muziek, hebben gereageerd voor de camera van Shownieuws. Tekst gaat verder onder de video. Vervolging Marco BorsatoNa zorgvuldige bestudering van het onderzoeksdossier heeft het Openbaar Ministerie besloten Marco Borsato te dagvaarden en de zaak aan de rechter voor te leggen. De zanger wordt beschuldigd van onzedelijke betasting van het slachtoffer. Op dit moment is er nog geen zittingsdatum vastgesteld. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Breaking: OM vervolgt Marco Borsato wegens onzedelijke betastingen bij minderjarig meisje Bekijk deze video » Video: zo reageerde Leontine Ruiters op bekendmaking vervolging Marco Borsato Bekijk deze video »
Entertainment :

Vervolging Marco Borsato
Na zorgvuldige bestudering van het onderzoeksdossier heeft het Openbaar Ministerie besloten Marco Borsato te dagvaarden en de zaak aan de rechter voor te leggen. De zanger wordt beschuldigd van onzedelijke betasting van het slachtoffer. Op dit moment is er nog geen zittingsdatum vastgesteld.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's