Johan Derksen in Vandaag Inside over vervolging Marco Borsato: "Je bent vogelvrij als man hè!"

Johan Derksen in Vandaag Inside over vervolging Marco Borsato: "Je bent vogelvrij als man hè!"

Donderdag 28 september 2023 om 08:43

De heren van Vandaag Inside bespreken met tafelgast Albert Verlinde de beslissing van het OM om Marco Borsato te vervolgen voor ontucht. Johan Derksen wil tot de rechter een uitspraak doet heel genuanceerd zijn. "Je bent vogelvrij als man hè", aldus de BN'er.

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 27 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> in <em>Vandaag Inside</em> over vervolging <em>Marco Borsato</em>: &quot;Je bent vogelvrij als man hè!&quot; De heren van Vandaag Inside bespreken met tafelgast Albert Verlinde de beslissing van het OM om Marco Borsato te vervolgen voor ontucht. Johan Derksen wil tot de rechter een uitspraak doet heel genuanceerd zijn. "Je bent vogelvrij als man hè", aldus de BN'er. Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 27 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: zo reageerde Leontine Ruiters op bekendmaking vervolging Marco Borsato Bekijk deze video » John van den Heuvel blij met vervolging Marco Borsato: 'Slachtoffer eindelijk serieus genomen' Bekijk deze video »
Talkshow :



Actuele video's

Meer actuele video's