'Maarten van Rossem is zielige publiciteitsgeile man' (Vandaag Inside)

'Maarten van Rossem is zielige publiciteitsgeile man' (Vandaag Inside)

Özcan Akyol gaf maandagavond in Vandaag Inside aan dat Maarten van Rossem, die hij op zich best hoog heeft zitten, misschien wat minder vaak op de voorgrond moet treden: 'Hij zegt best wel rare dingen.' Johan Derksen sluit zich daarbij aan en haalt en passant ook nog even flink uit: 'Het is heel storend. Het is een hele zielige, publiciteit-tv-geilende man. Zo gedraagt hij zich.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 2 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

'Maarten van Rossem is zielige publiciteitsgeile man' (<em>Vandaag Inside</em>) Özcan Akyol gaf maandagavond in Vandaag Inside aan dat Maarten van Rossem, die hij op zich best hoog heeft zitten, misschien wat minder vaak op de voorgrond moet treden: 'Hij zegt best wel rare dingen.' Johan Derksen sluit zich daarbij aan en haalt en passant ook nog even flink uit: 'Het is heel storend. Het is een hele zielige, publiciteit-tv-geilende man. Zo gedraagt hij zich.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 2 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen over kerstman-act bij De Bevers: 'Je doet weleens dingen die je beter niet kunt doen' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV