Lang Leve de Liefde: 'Zou je met anderen flirten als ik er niet bij ben?'

Lang Leve de Liefde: 'Zou je met anderen flirten als ik er niet bij ben?'

Jan en Wilma bespreken de vraag of ze met anderen zouden flirten als hun partner er niet bij is en blijken vrij eensgezind: 'Kansloos', aldus die eerste.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: 'Zou je met anderen flirten als ik er niet bij ben?' Jan en Wilma bespreken de vraag of ze met anderen zouden flirten als hun partner er niet bij is en blijken vrij eensgezind: 'Kansloos', aldus die eerste. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Steven heeft kledingregels voor partner tijdens avondje stappen Bekijk deze video » Chihuahua van B&B Vol Liefde-Marian overleden na openhartoperatie: 'Ze is helemaal van de kaart' Bekijk deze video » Tieme vapete zichzelf ziekenhuis in: 'Snakte naar adem' (Humberto) Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: 'Zou je met anderen flirten als ik er niet bij ben?'

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV