Tieme vapete zichzelf ziekenhuis in: 'Snakte naar adem' (Humberto)

Tieme vapete zichzelf ziekenhuis in: 'Snakte naar adem' (Humberto)

Het veelvuldig vapen, dat ook erg populair onder jongeren is, komt niet zonder risico's. Dat ondervond ook Tieme van der Heijden (19), die hierdoor zelfs met ernstige longklachten in het ziekenhuis belandde. 'Je kunt het de hele dag door doen, elke mogelijkheid die ik had... constant zat ik aan zo'n ding', vertelt hij bij Humberto.

'Snakken naar adem'
Hij dacht dat vapen een stuk gezonder was dan gewoon roken maar kreeg toch op een gegeven moment last van klachten: 'Kortademig, heel erg benauwd, keelpijn... alsof ik door een rietje aan het ademen was. Snakken naar adem.' Helaas voor Tieme zou hij er zomaar eens blijvende longschade aan kunnen hebben overgehouden.

Bekijk het fragment van Humberto hieronder

Tieme <em>vapete</em> zichzelf ziekenhuis in: 'Snakte naar adem' (<em>Humberto</em>) Het veelvuldig vapen, dat ook erg populair onder jongeren is, komt niet zonder risico's. Dat ondervond ook Tieme van der Heijden (19), die hierdoor zelfs met ernstige longklachten in het ziekenhuis belandde. 'Je kunt het de hele dag door doen, elke mogelijkheid die ik had... constant zat ik aan zo'n ding', vertelt hij bij Humberto. 'Snakken naar adem'Hij dacht dat vapen een stuk gezonder was dan gewoon roken maar kreeg toch op een gegeven moment last van klachten: 'Kortademig, heel erg benauwd, keelpijn... alsof ik door een rietje aan het ademen was. Snakken naar adem.' Helaas voor Tieme zou hij er zomaar eens blijvende longschade aan kunnen hebben overgehouden. Bekijk het fragment van Humberto hieronder Bekijk ook Hilarisch: Frans Bauer weet 'drama-hotel' in Spanje toch positief te omschrijven (video) Bekijk deze video » Chihuahua van B&B Vol Liefde-Marian overleden na openhartoperatie: 'Ze is helemaal van de kaart' Bekijk deze video » Martien Meiland gaat wraakboek Caroline van Eeden niet lezen: 'Zonde van mijn tijd' Bekijk deze video »
TV :
Tieme vapete zichzelf ziekenhuis in: 'Snakte naar adem' (Humberto)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV