Live stream AEK Athene - Ajax (groepsfase Europa League)

Live stream AEK Athene - Ajax (groepsfase Europa League)

Thursday 5 October 2023 om 13:00

Kijk donderdag 5 oktober vanaf 18.45 uur LIVE naar AEK Athene - Ajax via de livestream hieronder.

Live stream <em>AEK Athene - Ajax</em> (groepsfase Europa League) Kijk donderdag 5 oktober vanaf 18.45 uur LIVE naar AEK Athene - Ajax via de livestream hieronder. Donderdag spelen Ajax en AEK Athene tegen elkaar in de groepfase van de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je AEK Athene - Ajax op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten AEK Athene - Ajax De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting AEK Athene - Ajax (groepsfase Europa League) Bekijk deze video » AEK Athene - Ajax is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :

Donderdag spelen Ajax en AEK Athene tegen elkaar in de groepfase van de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je AEK Athene - Ajax op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten AEK Athene - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

AEK Athene - Ajax is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's