AEK Athene - Ajax live op tv en online (groepsfase Europa League)

AEK Athene - Ajax live op tv en online (groepsfase Europa League)
Tweede wedstrijd in groepsfase

Sport :

Het zijn niet de beste weken voor de Hoofdstedelingen met het ontslag van de technisch directeur. Ook sportief is de ploeg van Maurice Steijn wel weer op zoek naar een succesje. Dat kan in dit Europa League duel best. De wedstrijd tegen het Griekse AEK Athene is donderdag 5 oktober om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten AEK Athene - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Crises
In de Europa League heeft Ajax in ieder geval een puntje gepakt. In de eerste wedstrijd speelde de Amsterdammers in eigen huis tegen een Franse club die zelf ook de nodige crises heeft te overleven: Olympique Marseille. Er werd veel gescoord in de ArenA, want door goals van Borges, Berghuis en Taylor werd het uiteindelijk 3-3.

Amrabat
De tegenstander van de Amsterdammers vanavond is AEK Athene, de huidige nummer vijf van de eerste competitie van Griekenland. Ze wonnen de eerste wedstrijd zeer verrassend met 3-2 van het Engelse Brighton & Hove Albion. Ajax moet goed letten op het aanvallende trio, waarvan Gacinovic misschien wel de meest verrassende is. In het elftal zien we overigens ook een bekende naam: Nourdin Amrabat, oud-speler van onder meer PSV en VVV Venlo.

De wedstrijd AEK Athene - Ajax is op donderdag 5 oktober om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's