David (31) open over eigen euthanasie in Khalid & Sophie: kijkers diep onder de indruk

David (31) open over eigen euthanasie in Khalid & Sophie: kijkers diep onder de indruk

David (31) open over eigen euthanasie in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: kijkers diep onder de indruk Woensdag werd in Khalid & Sophie een heftig onderwerp besproken: euthanasie. De 31-jarige David deed eerder deze week zijn verhaal in de talkshow, dat woensdag werd uitgezonden. Woensdag is hij na een lang traject van psychisch lijden door euthanasie overleden. ‘Ik wil niet op deze wereld zijn’David leed zijn hele leven aan ernstige depressies en eerder dit jaar werd hij officieel uitbehandeld verklaard. Sophie sprak met hem, zijn dierbaren en zijn psychiater. Hij wilde graag een waardig einde van zijn leven en heeft hier lang voor moeten strijden. “Ik heb eigenlijk mijn hele leven lang, non-stop, constant een soort unheimisch gevoel van binnen. Ik wil niet op deze wereld zijn. Ik heb er geen schik van, ik kan niet genieten.” Kijkers laten op X (Twitter) massaal weten diep onder de indruk te zijn van David's verhaal. Bekijk het fragment van Khalid & Sophie en reacties van kijkers hieronder. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Khalid & Sophie (@khalidensophie) Khalid & Sophie: Onno de Jong terug als advocaat kroongetuige Nabil B. (video) Bekijk deze video » Sophie Hilbrand pakt Beau van Erven Dorens aan, ‘AZC in Bloemendaal?!’ (Khalid & Sophie) Bekijk deze video » Zien: Eva Crutzen wint Gouden Kalf voor beste rol in dramaserie (video) Bekijk deze video »
Donderdag 5 oktober 2023 om 09:28

Woensdag werd in Khalid & Sophie een heftig onderwerp besproken: euthanasie. De 31-jarige David deed eerder deze week zijn verhaal in de talkshow, dat woensdag werd uitgezonden. Woensdag is hij na een lang traject van psychisch lijden door euthanasie overleden.

‘Ik wil niet op deze wereld zijn’
David leed zijn hele leven aan ernstige depressies en eerder dit jaar werd hij officieel uitbehandeld verklaard. Sophie sprak met hem, zijn dierbaren en zijn psychiater. Hij wilde graag een waardig einde van zijn leven en heeft hier lang voor moeten strijden. “Ik heb eigenlijk mijn hele leven lang, non-stop, constant een soort unheimisch gevoel van binnen. Ik wil niet op deze wereld zijn. Ik heb er geen schik van, ik kan niet genieten.” Kijkers laten op X (Twitter) massaal weten diep onder de indruk te zijn van David's verhaal.

Bekijk het fragment van Khalid & Sophie en reacties van kijkers hieronder. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's