Sophie Hilbrand pakt Beau van Erven Dorens aan, ‘AZC in Bloemendaal?!’ (Khalid & Sophie)

Sophie Hilbrand pakt Beau van Erven Dorens aan, ‘AZC in Bloemendaal?!’ (Khalid & Sophie)

Sophie Hilbrand pakt Beau van Erven Dorens aan, ‘AZC in Bloemendaal?!’ (<em>Khalid &amp; Sophie</em>) Bekijk in de video hierboven: Beau van Erven Dorens haalt uit naar Wilfred Genee Beau van Erven Dorens vertelt bij Khalid & Sophie meer over zijn nieuwe docuserie Bij ons op het AZC. Deze serie vertelt het verhaal van een asielzoekerscentrum in Zutphen. Wat gebeurt er daadwerkelijk in dit AZC, wie wonen en werken daar? Sophie Hilbrand neemt aan dat Beau graag een asielzoekerscentrum in zijn straat wou willen… ‘Jij pakt ook even de camera!’“Ik zou zeggen jongens uit Bloemendaal, een asielzoekerscentrum dat zou jullie goed staan. Dan zie je ook eens een keer een asielzoeker van dichtbij”, aldus Beau. Maar Sophie neemt geen genoegen met dit antwoord. “Jij pakt ook even de camera! Maar even serieus…” Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Khalid & Sophie (@khalidensophie) Bij ons op het AZC is vanaf maandag 2 oktober wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Bij ons op het AZC terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Beau van Erven Dorens zit komende 2,5 jaar vast aan 'nagellak' (video) Bekijk deze video » Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens crasht zinkende boot tegen brug Bekijk deze video » Donderdag in Casa Di Beau: Davina Michelle hint op mogelijke Songfestival-deelname Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 29 September 2023 om 10:29

Bekijk in de video hierboven: Beau van Erven Dorens haalt uit naar Wilfred Genee

Beau van Erven Dorens vertelt bij Khalid & Sophie meer over zijn nieuwe docuserie Bij ons op het AZC. Deze serie vertelt het verhaal van een asielzoekerscentrum in Zutphen. Wat gebeurt er daadwerkelijk in dit AZC, wie wonen en werken daar? Sophie Hilbrand neemt aan dat Beau graag een asielzoekerscentrum in zijn straat wou willen…

‘Jij pakt ook even de camera!’
“Ik zou zeggen jongens uit Bloemendaal, een asielzoekerscentrum dat zou jullie goed staan. Dan zie je ook eens een keer een asielzoeker van dichtbij”, aldus Beau. Maar Sophie neemt geen genoegen met dit antwoord. “Jij pakt ook even de camera! Maar even serieus…”

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Bij ons op het AZC is vanaf maandag 2 oktober wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Bij ons op het AZC terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's