Khalid & Sophie: Onno de Jong terug als advocaat kroongetuige Nabil B. (video)

Khalid & Sophie: Onno de Jong terug als advocaat kroongetuige Nabil B. (video)

Vrijdag 22 september 2023 om 19:52

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Onno de Jong terug als advocaat kroongetuige Nabil B. (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Eerst waren ze met z'n drieën en nu is hij nog maar alleen: Onno de Jong is terug als advocaat van kroongetuige Nabil B. Het einde van Marengo is bijna in zicht en in Khalid & Sophie blikt hij terug op de grillige zaak. 'Het mag toch niet zo zijn dat Peter is doodgegaan en dat we dit niet kunnen afmaken?' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Frans Timmermans reageert: waarom wordt hij ‘ijdele narcist’ genoemd? (Khalid & Sophie) Bekijk deze video » Zien: Ilse DeLange emotioneel bij het zien van oude beelden in Khalid & Sophie (video) Bekijk deze video » Khalid & Sophie: Mirjam Bikker aangepakt om omstreden opvatting over wensouders Bekijk deze video »
Talkshow :
Khalid & Sophie: Onno de Jong terug als advocaat kroongetuige Nabil B. (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Eerst waren ze met z'n drieën en nu is hij nog maar alleen: Onno de Jong is terug als advocaat van kroongetuige Nabil B. Het einde van Marengo is bijna in zicht en in Khalid & Sophie blikt hij terug op de grillige zaak. 'Het mag toch niet zo zijn dat Peter is doodgegaan en dat we dit niet kunnen afmaken?'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's