Video: Fatbike-bendes terroriseren meerdere buurten in Noord-Holland

Video: Fatbike-bendes terroriseren meerdere buurten in Noord-Holland

Donderdag 5 oktober 2023 om 20:04

Ze gedragen zich als een soort mini-Holleeders: een groep van in totaal 50 jongeren zorgt voor onrust in Noord-Holland door te terroriseren op hun fatbikes, de elektrische fietsen met dikke banden.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Fatbike-bendes</em> terroriseren meerdere buurten in <em>Noord-Holland</em> Ze gedragen zich als een soort mini-Holleeders: een groep van in totaal 50 jongeren zorgt voor onrust in Noord-Holland door te terroriseren op hun fatbikes, de elektrische fietsen met dikke banden. Tekst gaat verder onder de video. GeruisloosOmdat ze geruisloos zijn, worden ze vaak gebruikt om na een misdaad geruisloos weg te komen. Clarice Stenger deelt in RTL Boulevard waarom de maat nu echt vol is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Fatbike-bendes terroriseren meerdere buurten in Noord-Holland

Geruisloos
Omdat ze geruisloos zijn, worden ze vaak gebruikt om na een misdaad geruisloos weg te komen. Clarice Stenger deelt in RTL Boulevard waarom de maat nu echt vol is.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's