Ernst Daniël Smid in De geknipte gast: ‘Parkinson houdt je de hele dag bezig’

Ernst Daniël Smid in De geknipte gast: ‘Parkinson houdt je de hele dag bezig’

Ernst Daniël Smid in <em>De geknipte gast</em>: ‘Parkinson houdt je de hele dag bezig’ Bekijk in de video hierboven: Ernst Daniël Smid viert zijn 70e verjaardag Vrijdag 22 september is Ernst Daniël Smid te gast in De geknipte gast. Hij neemt plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol en praat openhartig over zijn leven. Zo vertelt hij onder meer over zijn worsteling met de ziekte van Parkinson. “Die Parkinson houdt je de hele dag bezig”, vertelt de zanger. “Ik wou nou eens een keer als ik ’s morgens opstond, dat ik gewoon kon lopen en gewoon lief voor mezelf kon zijn.” Bekijk de video van De Geknipte Gast hieronder. De Geknipte Gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Geknipte Gast (@degekniptegast) Zien: Ernst Daniël Smid kan weer zingen na bijzondere Parkinson-operatie Bekijk deze video » RENZE gemist? Ernst Daniël Smid zingt 'Laat me' met zijn dochter Coosje Bekijk deze video » Ernst Daniel Smid: 'Zo gaat het nu met me' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Friday 22 September 2023 om 11:20

Bekijk in de video hierboven: Ernst Daniël Smid viert zijn 70e verjaardag

Vrijdag 22 september is Ernst Daniël Smid te gast in De geknipte gast. Hij neemt plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol en praat openhartig over zijn leven. Zo vertelt hij onder meer over zijn worsteling met de ziekte van Parkinson. “Die Parkinson houdt je de hele dag bezig”, vertelt de zanger. “Ik wou nou eens een keer als ik ’s morgens opstond, dat ik gewoon kon lopen en gewoon lief voor mezelf kon zijn.”

Bekijk de video van De Geknipte Gast hieronder.

De Geknipte Gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's