Plien van Bennekom: 'Heel Holland bakt kids is bijna een thriller'

Plien van Bennekom: 'Heel Holland bakt kids is bijna een thriller'

Vrijdag 6 oktober 2023 om 16:30

Plien van Bennekom is de gloednieuwe presentatrice van Heel Holland bakt kids. Aan RTL Boulevard vertelt de comédienne dat het een droom is die uitkomt en hoe geweldig ze het programma vindt. Maar volgens haar is het bakprogramma voor kinderen ook heel spannend. Ze had steeds een beetje het vermoeden wie er zou afvallen, maar dan liep het allemaal totaal anders. "Het is bijna een thriller af en toe."

Bekijk de beelden van Heel Holland bakt kids hieronder.

Heel Holland bakt kids is iedere zaterdag om 19.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt kids terugkijken via Gids.tv.

Plien van Bennekom: '<em>Heel Holland bakt kids</em> is bijna een thriller' Plien van Bennekom is de gloednieuwe presentatrice van Heel Holland bakt kids. Aan RTL Boulevard vertelt de comédienne dat het een droom is die uitkomt en hoe geweldig ze het programma vindt. Maar volgens haar is het bakprogramma voor kinderen ook heel spannend. Ze had steeds een beetje het vermoeden wie er zou afvallen, maar dan liep het allemaal totaal anders. "Het is bijna een thriller af en toe." Bekijk de beelden van Heel Holland bakt kids hieronder. Heel Holland bakt kids is iedere zaterdag om 19.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt kids terugkijken via Gids.tv. Zien: bekijk de eerste beelden van Heel Holland Bakt Kids met Edson da Graça Bekijk deze video » Heel Holland bakt kids: Janny, Robèrt en Plien dansen erop los maar krijgen geen applaus Bekijk deze video »
Heel Holland Bakt :
Plien van Bennekom: 'Heel Holland bakt kids is bijna een thriller'

Actuele video's

Meer actuele video's