Zien: honderden doden na droneaanval op militaire academie van Syrische leger

Zien: honderden doden na droneaanval op militaire academie van Syrische leger

Vrijdag 6 oktober 2023 om 18:57

Na een droneaanval op een militaire academie van het Syrische leger in de stad Homs zijn meer dan honderd mensen omgekomen. Deze aanval vond plaats enkele minuten nadat de Syrische minister van Defensie het complex had verlaten, waar hij aanwezig was bij een beëdigingsceremonie.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>honderden doden</em> na <em>droneaanval</em> op militaire academie van <em>Syrische leger</em> Na een droneaanval op een militaire academie van het Syrische leger in de stad Homs zijn meer dan honderd mensen omgekomen. Deze aanval vond plaats enkele minuten nadat de Syrische minister van Defensie het complex had verlaten, waar hij aanwezig was bij een beëdigingsceremonie. Tekst gaat verder onder de video. BeëdigingNa de beëdiging begaven de aanwezigen zich naar een binnenplaats, waar de explosie plaatsvond. "We weten niet waar het vandaan kwam", aldus een getuige. "Overal lagen lichamen." Volgens het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten raakten meer dan 125 mensen gewond. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Aangrijpend: Syrisch meisje zit vast na aardbeving en beschermt broertje (video) Bekijk deze video » Zien: Karsu zorgt voor tranen met liedje voor nicht die omkwam bij aardbeving (Giro 555) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: honderden doden na droneaanval op militaire academie van Syrische leger

Beëdiging
Na de beëdiging begaven de aanwezigen zich naar een binnenplaats, waar de explosie plaatsvond. "We weten niet waar het vandaan kwam", aldus een getuige. "Overal lagen lichamen." Volgens het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten raakten meer dan 125 mensen gewond.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's