Vier de 30ste verjaardag van Hocus Pocus!

Vier de 30ste verjaardag van Hocus Pocus!

Zaterdag 7 oktober 2023 om 14:30

Het is griezelmaand en dat vieren we met leuke Halloweenfilms. Een van de meest iconische heksenfilms viert dit jaar hun 30ste verjaardag. Hocus Pocus blijft een geliefde Halloween tijd film. Een perfecte tijd om de films terug te kijken op Disney+.

Hocus Pocus (1993)
1693, Salem, Massachusetts. Drie heksen brouwen een afschuwelijk drankje waarmee ze alle kinderen van Salem willen doden. Zo zouden ze de jeugd van de kinderen overnemen en zelf onsterfelijk worden. Binx, een dertienjarige jongen, kan de plannen van de heksen verijdelen, maar wordt zelf in een kat veranderd. Als wraak spreken de heksen een vloek uit over de inwoners van Salem in 1993.

Bekijk de trailer hieronder.

Trailer")

Hocus Pocus 2 (2022)
29 jaar na de gebeurtenissen uit deel 1. Drie jonge vrouwen genaamd Becca, Cassie en Izzy brengen door middel van het gebruik van een zwarte kaars per ongeluk drie gemene heksen tot leven. Deze heksen doen zich tegoed aan jonge vrouwen om hun jeugdigheid terug te krijgen. Nu ze weer zijn teruggekeerd naar Salem zijn ze uit op wraak, waarop de drie meiden voor de uitdaging staan om de heksen te stoppen voor klokslag middernacht op Halloweenavond.

Bekijk de trailer hieronder.

Hocus Pocus Villain Spelltacular 2023 in Disneyworld Florida.

Vier de 30ste verjaardag van <em>Hocus Pocus</em>! Het is griezelmaand en dat vieren we met leuke Halloweenfilms. Een van de meest iconische heksenfilms viert dit jaar hun 30ste verjaardag. Hocus Pocus blijft een geliefde Halloween tijd film. Een perfecte tijd om de films terug te kijken op Disney+. Hocus Pocus (1993)1693, Salem, Massachusetts. Drie heksen brouwen een afschuwelijk drankje waarmee ze alle kinderen van Salem willen doden. Zo zouden ze de jeugd van de kinderen overnemen en zelf onsterfelijk worden. Binx, een dertienjarige jongen, kan de plannen van de heksen verijdelen, maar wordt zelf in een kat veranderd. Als wraak spreken de heksen een vloek uit over de inwoners van Salem in 1993. Bekijk de trailer hieronder. Hocus Pocus (1993 Trailer") Hocus Pocus 2 (2022)29 jaar na de gebeurtenissen uit deel 1. Drie jonge vrouwen genaamd Becca, Cassie en Izzy brengen door middel van het gebruik van een zwarte kaars per ongeluk drie gemene heksen tot leven. Deze heksen doen zich tegoed aan jonge vrouwen om hun jeugdigheid terug te krijgen. Nu ze weer zijn teruggekeerd naar Salem zijn ze uit op wraak, waarop de drie meiden voor de uitdaging staan om de heksen te stoppen voor klokslag middernacht op Halloweenavond. Bekijk de trailer hieronder. Hocus Pocus 2 | Officiële Trailer | Disney NL Hocus Pocus Villain Spelltacular 2023 in Disneyworld Florida. Make broom for this original art honoring 30 years of #HocusPocus. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?Celebrate and stream the movie on #DisneyPlus! #Hallowstream?: @Liza_Shumska pic.twitter.com/vG6eU6YxaX— Disney+ (@DisneyPlus) October 6, 2023 Bekijk ook Het griezelseizoen begint vroeg: bekijk de trailer van The Exorcist: Believer Bekijk deze video » Het griezelseizoen is begonnen! Disney World opent het 'not so spooky' seizoen in Amerika Bekijk deze video » #Spookyseason is begonnen! Welke horror films komen deze maanden uit? (video) Bekijk deze video » Nog even wachten tot Wednesday seizoen 2: bekijk beste momenten Wednesday uit de Addams Family films! Bekijk deze video » Het is eindelijk herfst! Dit zijn de leukste Tim Burton films voor op je halloweenlijstje Bekijk deze video » Aftellen naar Halloween! Bekijk de trailer van de nieuwe Goosebumps Bekijk deze video » Dit kun je dit Halloweenseizoen streamen op Disney+ Bekijk deze video »
Entertainment :
Vier de 30ste verjaardag van Hocus Pocus!

Actuele video's

Meer actuele video's