#Spookyseason is begonnen! Welke horror films komen deze maanden uit? (video)

#Spookyseason is begonnen! Welke horror films komen deze maanden uit? (video)

#Spookyseason is begonnen! Welke <em>horror films</em> komen deze maanden uit? (video) Bekijk hierboven: Zitten wij in Nederland eigenlijk wel te wachten op Halloween? Het is augustus en dat betekent voor veel mensen aftellen naar de griezelmaand oktober. Ook deze Halloween-periode kunnen we weer gaan genieten van veel horror op het witte doek. Bekijk hieronder welke enge films er nog uit komen op tijd voor All Hallows' Eve! Kim Kardashian in AHS! The Nun 2 (7 september) Bekijk de trailer van 'The Nun 2', vanaf 7 september te zienThe Nun uit 2018 krijgt een vervolg in 2023, van The Conjuring: The Devil Made Me Do It-regisseur Michael Chaves, met een script van Malignant en Akela Cooper van M3GAN. De film zal de terugkeer zijn van Taissa Farmiga als Sister Irene, Bonnie Aarons als The Nun en Storm Reid als een nieuwkomer in de cast. The Nun II zal naar verluidt plaatsvinden in het Frankrijk van 1956, wanneer een priester wordt vermoord en zuster Irene opnieuw het hoofd moet bieden aan een demonische kracht. The Exorcist: Believer (12 oktober) Bekijk de trailer van 'TheSinds zijn zwangere vrouw twaalf jaar geleden omkwam bij een aardbeving in Haïti, moet Victor Fielding hun dochter Angela in zijn eentje zien groot te brengen. Maar als Angela en haar vriendinnetje Katherine in het bos vermist raken en pas na drie dagen weer opduiken zonder dat ze enig idee hebben wat er met hen gebeurd is, leidt dat tot een reeks gebeurtenissen die de wanhopige Victor ertoe dwingen om de confrontatie aan te gaan met het kwaad in zijn meest angstaanjagende gedaante. Daarom zoekt hij zijn toevlucht tot de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil. Saw X (19 oktober) Bekijk de trailer van 'Saw X', vanaf 19 oktober te zienJohn Kramer trekt na de gebeurtenissen uit Saw naar Mexico. Hij hoopt dat een riskante medische operatie zijn kanker kan genezen. Daar aangekomen ontdekt hij dat het om frauduleuze praktijken gaat. Om de oplichters een lesje te leren maakt hij voor hen valstrikken. The Exorcist-regisseur William Friedkin op 87-jarige leeftijd overleden Five Nights At Freddy’s (26 oktober) Bekijk de trailer van 'Five Nights At Freddy’s', vanaf 26 oktober te zienMike Schmidt is een nachtwaker die bij het plaatselijk restaurant Freddy Fazbear's Pizza begint te werken. Tijdens zijn eerste nacht op het werk realiseert Mike zich dat er iets niet pluis is. Weldra wordt hij geconfronteerd met de waarheid over de poppen die er verblijven: het zijn niet zomaar robots. Ze leven. Zal Mike de vijf komende nachten in het restaurant kunnen overleven? Bekijk ook Het griezelseizoen begint vroeg: bekijk de trailer van The Exorcist: Believer Bekijk deze video » RTL Boulevard: Ellen Burstyn (90) opnieuw te zien in The Exorcist (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 14 augustus 2023 om 22:13

Bekijk hierboven: Zitten wij in Nederland eigenlijk wel te wachten op Halloween?

Het is augustus en dat betekent voor veel mensen aftellen naar de griezelmaand oktober. Ook deze Halloween-periode kunnen we weer gaan genieten van veel horror op het witte doek. Bekijk hieronder welke enge films er nog uit komen op tijd voor All Hallows' Eve!

Kim Kardashian in AHS!

The Nun 2 (7 september)

The Nun uit 2018 krijgt een vervolg in 2023, van The Conjuring: The Devil Made Me Do It-regisseur Michael Chaves, met een script van Malignant en Akela Cooper van M3GAN. De film zal de terugkeer zijn van Taissa Farmiga als Sister Irene, Bonnie Aarons als The Nun en Storm Reid als een nieuwkomer in de cast. The Nun II zal naar verluidt plaatsvinden in het Frankrijk van 1956, wanneer een priester wordt vermoord en zuster Irene opnieuw het hoofd moet bieden aan een demonische kracht.

The Exorcist: Believer (12 oktober)

Sinds zijn zwangere vrouw twaalf jaar geleden omkwam bij een aardbeving in Haïti, moet Victor Fielding hun dochter Angela in zijn eentje zien groot te brengen. Maar als Angela en haar vriendinnetje Katherine in het bos vermist raken en pas na drie dagen weer opduiken zonder dat ze enig idee hebben wat er met hen gebeurd is, leidt dat tot een reeks gebeurtenissen die de wanhopige Victor ertoe dwingen om de confrontatie aan te gaan met het kwaad in zijn meest angstaanjagende gedaante. Daarom zoekt hij zijn toevlucht tot de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil.

Saw X (19 oktober)

John Kramer trekt na de gebeurtenissen uit Saw naar Mexico. Hij hoopt dat een riskante medische operatie zijn kanker kan genezen. Daar aangekomen ontdekt hij dat het om frauduleuze praktijken gaat. Om de oplichters een lesje te leren maakt hij voor hen valstrikken.

The Exorcist-regisseur William Friedkin op 87-jarige leeftijd overleden

Five Nights At Freddy’s (26 oktober)

Mike Schmidt is een nachtwaker die bij het plaatselijk restaurant Freddy Fazbear's Pizza begint te werken. Tijdens zijn eerste nacht op het werk realiseert Mike zich dat er iets niet pluis is. Weldra wordt hij geconfronteerd met de waarheid over de poppen die er verblijven: het zijn niet zomaar robots. Ze leven. Zal Mike de vijf komende nachten in het restaurant kunnen overleven?

Actuele video's

Meer actuele video's