Eerste B&B Vol Liefde-huwelijk bijna een feit: Astrid en Harmjan geven elkaar dinsdag het jawoord

Eerste B&B Vol Liefde-huwelijk bijna een feit: Astrid en Harmjan geven elkaar dinsdag het jawoord

Zaterdag 7 oktober 2023 om 21:05

B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

De voorbereidingen voor de allereerste bruiloft in B&B Vol Liefde zijn in volle gang. Aanstaande dinsdag treden Astrid en Harmjan in Oostenrijk in het huwelijksbootje, en de verliefde tortelduifjes kunnen nauwelijks wachten om elkaar het jawoord te geven. Aran Bade sprak met Astrid en Harmjan over hun aankomende bruiloft.

Tekst gaat verder onder de video.

Eerste <em>B&amp;B Vol Liefde-huwelijk</em> bijna een feit: <em>Astrid en Harmjan</em> geven elkaar dinsdag het jawoord B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. De voorbereidingen voor de allereerste bruiloft in B&B Vol Liefde zijn in volle gang. Aanstaande dinsdag treden Astrid en Harmjan in Oostenrijk in het huwelijksbootje, en de verliefde tortelduifjes kunnen nauwelijks wachten om elkaar het jawoord te geven. Aran Bade sprak met Astrid en Harmjan over hun aankomende bruiloft. Tekst gaat verder onder de video. Astrid & HarmjanOp de B&B van Astrid leek het aanvankelijk niet te klikken, want ze gaf toe dat ze 'geen ruimte in haar hart had' voor een man. Toch was de verrassing groot in de laatste aflevering van het programma toen bleek dat ze contact had gehouden met Harmjan, die inmiddels was teruggekeerd naar Nederland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eerste B&B Vol Liefde-huwelijk bijna een feit: Astrid en Harmjan geven elkaar dinsdag het jawoord

Astrid & Harmjan
Op de B&B van Astrid leek het aanvankelijk niet te klikken, want ze gaf toe dat ze 'geen ruimte in haar hart had' voor een man. Toch was de verrassing groot in de laatste aflevering van het programma toen bleek dat ze contact had gehouden met Harmjan, die inmiddels was teruggekeerd naar Nederland.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's