Beste Zangers gemist? Douwe Bob zingt Engelse versie van MEAU's 'Blijven Rijden'

Beste Zangers gemist? Douwe Bob zingt Engelse versie van MEAU's 'Blijven Rijden'

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Douwe Bob</em> zingt Engelse versie van <em>MEAU's</em> 'Blijven Rijden' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. In deze aflevering van Beste Zangers staat het jonge talent MEAU centraal. De medekandidaten verdiepen zich in het repetoire van de zangeres, die rijk is ondanks de korte periode die haar carrière beslaat. Tekst gaat verder onder de video. Douwe Bob - Blijven Rijden (Keep driving | Beste Zangers 2023") 'Blijven rijden'Het was voor Douwe Bob een hele klus om MEAU’s nummer 'Blijven rijden' naar het Engels te vertalen. Maar dat is hem meer dan gelukt, 'Keep driving' is nu officieel een Douwe Bob-liedje. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zaterdag 7 oktober 2023 om 21:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

In deze aflevering van Beste Zangers staat het jonge talent MEAU centraal. De medekandidaten verdiepen zich in het repetoire van de zangeres, die rijk is ondanks de korte periode die haar carrière beslaat.

Tekst gaat verder onder de video.

| Beste Zangers 2023")

'Blijven rijden'
Het was voor Douwe Bob een hele klus om MEAU’s nummer 'Blijven rijden' naar het Engels te vertalen. Maar dat is hem meer dan gelukt, 'Keep driving' is nu officieel een Douwe Bob-liedje.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's