ZIEN: Sarah van Soelen steelt de show op rode loper Pretty Woman

ZIEN: Sarah van Soelen steelt de show op rode loper Pretty Woman

ZIEN: <em>Sarah van Soelen</em> steelt de show op rode loper <em>Pretty Woman</em> Zondag kwamen meerdere BN'ers naar Utrecht voor de première van de musical Pretty Woman in het Beatrix Theater. Onder anderen Emma Heesters, Dirk Zeelenberg, Samantha Steenwijk en Sarah van Soelen verschenen op de rode loper. De ex van André Hazes, Sarah, straalde enorm. Bekijk de beelden hierboven. Complimenten voor Jan KooijmanPretty Woman, gebaseerd op de gelijknamige film met Richard Gere en Julia Roberts, is al ruim twee weken te zien. De hoofdrollen worden gespeeld door Shanna Slaap en Jan Kooijman. William Rutten vindt dat Jan Shanna heel goed laat shinen. De Shownieuws-tafel is te spreken over de ex GTST-acteur. De musical is nog tot en met in ieder geval januari te zien. Bekijk ook Video: Mark Rutte wil zich niet mengen in 'gecremeerde kroket'-conflict Yvonne Coldeweijer Bekijk deze video » Sarah van Soelen reageert in Shownieuws op sneer van Hans Klok met sneer naar Monique Westenberg Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Sarah van Soelen steelt de show op rode loper Pretty Woman
Maandag 9 oktober 2023 om 12:05

Zondag kwamen meerdere BN'ers naar Utrecht voor de première van de musical Pretty Woman in het Beatrix Theater. Onder anderen Emma Heesters, Dirk Zeelenberg, Samantha Steenwijk en Sarah van Soelen verschenen op de rode loper. De ex van André Hazes, Sarah, straalde enorm. Bekijk de beelden hierboven.

Complimenten voor Jan Kooijman
Pretty Woman, gebaseerd op de gelijknamige film met Richard Gere en Julia Roberts, is al ruim twee weken te zien. De hoofdrollen worden gespeeld door Shanna Slaap en Jan Kooijman. William Rutten vindt dat Jan Shanna heel goed laat shinen. De Shownieuws-tafel is te spreken over de ex GTST-acteur.

De musical is nog tot en met in ieder geval januari te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's