Merel in Oogappels over moeder worden: ‘Roze wolk is een lulverhaal’

Merel in Oogappels over moeder worden: ‘Roze wolk is een lulverhaal’

Merel in <em>Oogappels</em> over moeder worden: ‘Roze wolk is een lulverhaal’ In Oogappels is Merel bloedeerlijk over het moederschap. Een collega komt langs om haar baby te laten zien, en ze hebben een open gesprek over hoe die eerste weken zijn als je net moeder bent geworden. “Dat die eerste weken een grote roze wolk zijn, is een lulverhaal”, aldus Merel. “Het is vooral heel erg wennen en moeilijk en eenzaam en al die andere dingen Bekijk de beelden van Oogappels hieronder. Het vijfde seizoen van Oogappels is elke woensdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Bekijk de trailer van Oogappels seizoen 5, vanaf 15 september op NPO 1 Bekijk deze video » Zien: Oogappels bekroond met nominatie Gouden Televizier-Ring (video) Bekijk deze video » Oogappels: verhaal Erik en zijn dementerende vader maakt enorm veel indruk Bekijk deze video »

In Oogappels is Merel bloedeerlijk over het moederschap. Een collega komt langs om haar baby te laten zien, en ze hebben een open gesprek over hoe die eerste weken zijn als je net moeder bent geworden. “Dat die eerste weken een grote roze wolk zijn, is een lulverhaal”, aldus Merel. “Het is vooral heel erg wennen en moeilijk en eenzaam en al die andere dingen

Bekijk de beelden van Oogappels hieronder.

Het vijfde seizoen van Oogappels is elke woensdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's