Annemie in Lang Leve De Liefde: "Zullen we even afspreken dat jij gewoon gaat schijten?"

Annemie in Lang Leve De Liefde: "Zullen we even afspreken dat jij gewoon gaat schijten?"

Donderdag 12 oktober 2023 om 10:34

In Lang Leve De Liefde maakt Frank van de de gelegenheid gebruik om een vriendin te bellen en over zijn date Annemie te roddelen. Ondertussen roept Annemie: "Zullen we even afspreken dat jij gewoon gaat schijten?" Tegen wie of wat heeft ze het?!

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Annemie in <em>Lang Leve De Liefde</em>: &quot;Zullen we even afspreken dat jij gewoon gaat schijten?&quot; In Lang Leve De Liefde maakt Frank van de de gelegenheid gebruik om een vriendin te bellen en over zijn date Annemie te roddelen. Ondertussen roept Annemie: "Zullen we even afspreken dat jij gewoon gaat schijten?" Tegen wie of wat heeft ze het?! Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: is Julian een player of niet? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Heb jij geen Dries Roelvink-zwembroek?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Elke dag 1,42 keer de liefde bedrijven, is dat veel?' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's