Lang Leve de Liefde: is Julian een player of niet?

Lang Leve de Liefde: is Julian een player of niet?

Dinsdag 10 oktober 2023 om 21:23

Julian doet goede zaken aan het begin van zijn date met de leuke Nanouk. Met een gigantische bos rode rozen staat hij zijn date op te wachten. Jammer genoeg kan hij zich niet inhouden over zijn 'player' status tijdens het uitgaan. Kan hij de date nog redden?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Lang Leve de Liefde: is Julian een player of niet? Julian doet goede zaken aan het begin van zijn date met de leuke Nanouk. Met een gigantische bos rode rozen staat hij zijn date op te wachten. Jammer genoeg kan hij zich niet inhouden over zijn 'player' status tijdens het uitgaan. Kan hij de date nog redden? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: DJ vertelt vol trots aan date over dansende Koningin Máxima Bekijk deze video » Vanavond in Lang Leve de Liefde: wordt Lisa verlegen van Sebastiaan? (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Zou je met anderen flirten als ik er niet bij ben?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Vind je onze date erger dan DE HEL?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde gemist? Ilona en Riemer gaan los in de 'silent disco' Bekijk deze video » Julian in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan niet koken maar ik heb geoefend' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Ben je al op mij afgeknapt? Ja' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Tongen? Dat gaan we niet doen' Bekijk deze video » Ze dromen allebei van een camper, maar vindt Hannie haar date wel aantrekkelijk? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's