Cast Oogappels in extase na winnen Televizier-Ring: 'We gaan heel braaf naar bed!'

Cast Oogappels in extase na winnen Televizier-Ring: 'We gaan heel braaf naar bed!'

Vrijdag 13 oktober 2023 om 13:00

De Gouden Televizier-Ring 2023 is gewonnen door Oogappels. Na afloop van de ceremonie sprak Aran Bade met de acteurs en regisseur Will Koopman.

Tekst gaat verder onder de video.

Cast <em>Oogappels</em> in extase na winnen <em>Televizier-Ring</em>: 'We gaan heel braaf naar bed!' De Gouden Televizier-Ring 2023 is gewonnen door Oogappels. Na afloop van de ceremonie sprak Aran Bade met de acteurs en regisseur Will Koopman. Tekst gaat verder onder de video. Eva van der GuchtDe Belgische actrice Eva van der Gucht vertelt tegenover de camera van RTL Boulevard over het winnen van de Gouden Televizier-Ring: "Ik heb het niet durven hopen, en echt letterlijk één split second voordat hij het zei, durfde ik het pas te hopen." Natuurlijk gaat de cast van de serie een feestje vieren na de winst. "We gaan heel braaf naar bed", grapt Eva. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Oogappels wint Gouden Televizier Ring 2023 (video) Bekijk deze video » Gouden Televizier-Ring Gala: dit zijn alle winnaars Bekijk deze video »
TV :
Cast Oogappels in extase na winnen Televizier-Ring: 'We gaan heel braaf naar bed!'

Eva van der Gucht
De Belgische actrice Eva van der Gucht vertelt tegenover de camera van RTL Boulevard over het winnen van de Gouden Televizier-Ring: "Ik heb het niet durven hopen, en echt letterlijk één split second voordat hij het zei, durfde ik het pas te hopen." Natuurlijk gaat de cast van de serie een feestje vieren na de winst. "We gaan heel braaf naar bed", grapt Eva.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's