Zoontje Shelly Sterk door het dolle heen na zwangerschapsnieuws: 'Ik krijg een broertje'

Zoontje Shelly Sterk door het dolle heen na zwangerschapsnieuws: 'Ik krijg een broertje'

Vrijdag 13 oktober 2023 om 14:35

Shelly Sterk verwacht opnieuw een jongetje. Op Instagram deelden de 32-jarige presentatrice en haar 4-jarige zoontje Jake het blije nieuws met hun volgers.

Tekst gaat verder onder de video.

Zoontje <em>Shelly Sterk</em> door het dolle heen na <em>zwangerschapsnieuws</em>: 'Ik krijg een broertje' Shelly Sterk verwacht opnieuw een jongetje. Op Instagram deelden de 32-jarige presentatrice en haar 4-jarige zoontje Jake het blije nieuws met hun volgers. Tekst gaat verder onder de video. BroertjeHet tweetal juicht vreugdevol dat er 'een broertje' in de buik van Shelly zit. Shownieuws had eerder al gesproken met de presentatrice over haar zwangerschap. Het wordt het tweede kind voor Shelly Sterk en haar man Mark Ebing, die in 2018 in het huwelijk traden. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Schattig: Shelly Sterk is zwanger en vertelt het 'geheimpje' aan zoontje Jake! (Video) Bekijk deze video »
Amusement :

Broertje
Het tweetal juicht vreugdevol dat er 'een broertje' in de buik van Shelly zit. Shownieuws had eerder al gesproken met de presentatrice over haar zwangerschap. Het wordt het tweede kind voor Shelly Sterk en haar man Mark Ebing, die in 2018 in het huwelijk traden.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's