Eerste beelden De geknipte gast met Janne Schra: ‘Zo’n heftige druk’

Eerste beelden De geknipte gast met Janne Schra: ‘Zo’n heftige druk’

Eerste beelden <em>De geknipte gast</em> met Janne Schra: ‘Zo’n heftige druk’ Vrijdagavond is het tijd voor een nieuwe aflevering van De geknipte gast, deze keer neemt Janne Schra plaats in de kappersstoel. Ze gaat in gesprek met Özcan Akyol over onder meer haar muzikale carrière, ze beschrijft het als een soort cruiseschip dat in een keer van wal stak en maar doorging. “Het was te gek wat er allemaal gebeurde, maar ondertussen was het zo’n heftige druk.” Bekijk de video van De geknipte gast hieronder. De geknipte gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De geknipte gast terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Geknipte Gast (@degekniptegast) Ernst Daniël Smid in De geknipte gast: ‘Parkinson houdt je de hele dag bezig’ Bekijk deze video » De geknipte gast: Ernst Daniël Smid vertelt over strijd tegen Parkinson en relatie met zijn vader Bekijk deze video » De geknipte gast: Kees van der Spek open over het ‘rottigste’ moment uit zijn leven Bekijk deze video »
Friday 13 October 2023 om 13:55

Vrijdagavond is het tijd voor een nieuwe aflevering van De geknipte gast, deze keer neemt Janne Schra plaats in de kappersstoel. Ze gaat in gesprek met Özcan Akyol over onder meer haar muzikale carrière, ze beschrijft het als een soort cruiseschip dat in een keer van wal stak en maar doorging. “Het was te gek wat er allemaal gebeurde, maar ondertussen was het zo’n heftige druk.”

Bekijk de video van De geknipte gast hieronder.

De geknipte gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De geknipte gast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's