De Alleskunner VIPS gemist? Wilde deelnemers slaan spaarvarkens kapot

De Alleskunner VIPS gemist? Wilde deelnemers slaan spaarvarkens kapot

<em>De Alleskunner VIPS</em> gemist? Wilde deelnemers slaan spaarvarkens kapot Gisteravond zagen we in De Alleskunner VIPS weer veel spelletjes voorbijkomen. Het meest opvallende spel was het 'stukslaan van spaarvarkens.' De deelnemers renden en sloegen erop los, helaas moest Hiske het programma verlaten. Bekijk het fragment hieronder en zie hierboven de hele aflevering van zaterdag 14 oktober. De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Zien: Billen schudden in De Alleskunner VIPS Bekijk deze video » Zien: pijnlijke stoot in De Alleskunner VIPS Bekijk deze video »
Sunday 15 October 2023 om 08:54

Gisteravond zagen we in De Alleskunner VIPS weer veel spelletjes voorbijkomen. Het meest opvallende spel was het 'stukslaan van spaarvarkens.' De deelnemers renden en sloegen erop los, helaas moest Hiske het programma verlaten. Bekijk het fragment hieronder en zie hierboven de hele aflevering van zaterdag 14 oktober.

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's