Zien: Thierry Baudet ontmoet zoon van Donald Trump tijdens conferentie in Verenigde Staten

Zien: Thierry Baudet ontmoet zoon van Donald Trump tijdens conferentie in Verenigde Staten

Zien: <em>Thierry Baudet</em> ontmoet <em>zoon</em> van <em>Donald Trump</em> tijdens conferentie in <em>Verenigde Staten</em> Thierry Baudet is in de Verenigde Staten voor de 'ReAwaken America Tour,' een Amerikaanse extreemrechtse en christelijk nationalistische beweging, waar hij was uitgenodigd om de visie van FVD te presenteren. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Thierry Baudet (@thierry_baudet) Eric TrumpBaudet laat aan zijn volgers online weten dat hij tijdens de tour gesproken heeft met Eric Trump, de zoon van oud-president Donald Trump. "We hebben zo veel met elkaar gemeen, globalisme, de strijd tegen het World Economic Forum en alles wat er op ons afkomt in deze wereld. De mogelijkheden om samen te werken zijn eindeloos", aldus Baudet. Bekijk het fragment uit HLF8 en de video van Thierry Baudet hierboven. Bekijk ook Zien: Thierry Baudet start petitie tegen alcoholverbod in sportkantines Bekijk deze video » Groot vermaak aan tafel bij Vandaag Inside door gevatte opmerking Wilders tegen Baudet Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Thierry Baudet is in de Verenigde Staten voor de 'ReAwaken America Tour,' een Amerikaanse extreemrechtse en christelijk nationalistische beweging, waar hij was uitgenodigd om de visie van FVD te presenteren.

Tekst gaat verder onder de video.

Eric Trump
Baudet laat aan zijn volgers online weten dat hij tijdens de tour gesproken heeft met Eric Trump, de zoon van oud-president Donald Trump. "We hebben zo veel met elkaar gemeen, globalisme, de strijd tegen het World Economic Forum en alles wat er op ons afkomt in deze wereld. De mogelijkheden om samen te werken zijn eindeloos", aldus Baudet.

Bekijk het fragment uit HLF8 en de video van Thierry Baudet hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's