Dappere Katja Schuurman duikt ijskoude water in: 'Nu ook volhouden' (video)

Dappere Katja Schuurman duikt ijskoude water in: 'Nu ook volhouden' (video)

Maandag 16 oktober 2023 om 10:46

Katja Schuurman is een bikkel: door weer en wind trok de actrice er afgelopen weekend op uit om het ijskoude water in te duiken. 'Ja, en dan nu ook volhouden he..', vertelt ze op Instagram, net voor ze de kou tegemoet treedt.

'Geen 17 graden'
Respect hoor. Katja wordt geprezen om haar doorzettingsvermogen en krijgt hartjes van bijvoorbeeld Daphne Bunskoek en haar vader Wim. Als een van haar volgers opmerkt dat de watertemperatuur nog altijd 17 graden is verbetert ze die terecht: 'Nee! Water is veel kouder! Dus eruit is héérlijk. De wind voelt dan tropisch warm haha!'

Beelden van de dappere Katja zie je hieronder. Daar weer onder hoor je alles over de op handen staande 'reünie' van Linda, Roos en Jessica.

Dappere <em>Katja Schuurman</em> duikt ijskoude water in: 'Nu ook volhouden' (<em>video</em>) Katja Schuurman is een bikkel: door weer en wind trok de actrice er afgelopen weekend op uit om het ijskoude water in te duiken. 'Ja, en dan nu ook volhouden he..', vertelt ze op Instagram, net voor ze de kou tegemoet treedt. 'Geen 17 graden'Respect hoor. Katja wordt geprezen om haar doorzettingsvermogen en krijgt hartjes van bijvoorbeeld Daphne Bunskoek en haar vader Wim. Als een van haar volgers opmerkt dat de watertemperatuur nog altijd 17 graden is verbetert ze die terecht: 'Nee! Water is veel kouder! Dus eruit is héérlijk. De wind voelt dan tropisch warm haha!' Beelden van de dappere Katja zie je hieronder. Daar weer onder hoor je alles over de op handen staande 'reünie' van Linda, Roos en Jessica. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)
Show :
Dappere Katja Schuurman duikt ijskoude water in: 'Nu ook volhouden' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's