Live stream Griekenland - Nederland (EK-kwalificatie)

Live stream Griekenland - Nederland (EK-kwalificatie)

Live stream <em>Griekenland - Nederland</em> (EK-kwalificatie) Kijk maandag 16 oktober vanaf 20.45 uur LIVE naar Griekenland - Nederland via de livestream hieronder. Maandag spelen Nederland en Griekenland tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Griekenland - Nederland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Frankrijk De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Griekenland - Nederland (EK-kwalificatie) Bekijk deze video » Griekenland - Nederland is vrijdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Griekenland - Nederland (EK-kwalificatie)
Monday 16 October 2023 om 16:50

Kijk maandag 16 oktober vanaf 20.45 uur LIVE naar Griekenland - Nederland via de livestream hieronder.

Maandag spelen Nederland en Griekenland tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Griekenland - Nederland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Frankrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Griekenland - Nederland is vrijdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's