Griekenland - Nederland live op tv en online (EK-kwalificatie)

Er moeten punten worden gepakt!

Sport :

Na het (toch wel grotendeels ingecanculeerde) verlies op Frankrijk staat nu een wedstrijd tegen misschien wel de grootste concurrent voor de directe ticket voor het EK in Duitsland op het programma. De wedstrijd tussen Nederland en Griekenland is op maandag 16 oktober te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Griekenland - Nederland

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Snelle achterstand
Afgelopen vrijdag was Frankrijk, de koploper in de poule, te sterk voor de ploeg van Ronald Koeman. Alhoewel Oranje scherp wilde beginnen, kwamen de Fransen al binnen tien minuten op voorsprong. Ook in de tweede helft scoorde Mbappé met een schitterende goal de 0-2, waardoor de operatie redelijk kansloos leek. Hartman maakte nog wel de aansluitingstreffer (en zijn eerste voor Oranje), maar dat was niet genoeg.

Bovenliggende partij
Het Nederlands elftal moet dus voorkomen dat ze snel op achterstand komen in Athene. Dat lukte ze vorige maand, toen Nederland in het Philips Stadion tegen de Grieken speelde, wel. Door drie goals in de eerste helft was het al vrij snel duidelijk dat Oranje daar de bovenliggende partij was. Als we die wedstrijd in oogschouw nemen, zou het deze wedstrijd dus geen probleem moeten zijn...

De wedstrijd Griekenland - Nederland is op maandag 16 oktober om 20.45 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur, de samenvatting vind je op Gids.tv.