Zien: Melvin van The Life Trail gaat tekeer tijdens zware wandeling: "Donder op!"

Zien: Melvin van The Life Trail gaat tekeer tijdens zware wandeling: "Donder op!"

Zien: Melvin van <em>The Life Trail</em> gaat tekeer tijdens zware wandeling: &quot;Donder op!&quot; The Life Trail is te zien op Videoland. Acteurs Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek zijn onderdeel van een groep, die hun eigen uitdagingen aangaan. Met Erik Wegewijs, bekend van de andere Videoland-serie Special Forces VIPS, als inspirerende gids maken ze in The Life Trail een avontuurlijke reis door Zwitserland, met als ultiem doel samen de eindstreep halen. Melvin, een van de deelnemers, heeft het enorm zwaar en gaat tekeer tijdens een wandeling. Bekijk de beelden hieronder. The Life Trail start vrijdag 6 oktober op Videoland. Vanaf dan kun je de mooiste fragmenten van The Life Trail terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: The Life Trail met o.a. Nasrdin Dchar, vanaf 6 oktober te zien op Videoland Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)
Dinsdag 17 oktober 2023 om 11:15

The Life Trail is te zien op Videoland. Acteurs Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek zijn onderdeel van een groep, die hun eigen uitdagingen aangaan. Met Erik Wegewijs, bekend van de andere Videoland-serie Special Forces VIPS, als inspirerende gids maken ze in The Life Trail een avontuurlijke reis door Zwitserland, met als ultiem doel samen de eindstreep halen. Melvin, een van de deelnemers, heeft het enorm zwaar en gaat tekeer tijdens een wandeling. Bekijk de beelden hieronder.

The Life Trail start vrijdag 6 oktober op Videoland. Vanaf dan kun je de mooiste fragmenten van The Life Trail terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's