Zien: The Life Trail met o.a. Nasrdin Dchar, vanaf 6 oktober te zien op Videoland

Zien: The Life Trail met o.a. Nasrdin Dchar, vanaf 6 oktober te zien op Videoland

Zien: <em>The Life Trail</em> met o.a. Nasrdin Dchar, vanaf 6 oktober te zien op Videoland Aanstaande vrijdag start een nieuwe serie op Videoland: The Life Trail. Acht jongeren met allemaal een persoonlijke uitdaging krijgen de mogelijkheid om intensief aan de slag te gaan met zichzelf. Bekijk de trailer hieronder: Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Avontuur in ZwitserlandActeurs Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek zijn niet alleen onderdeel van deze groep, maar hebben ook zelf hun eigen uitdagingen. Met Erik Wegewijs, bekend van de andere Videoland-serie Special Forces VIPS, als inspirerende gids maken ze een avontuurlijke reis door Zwitserland, met als ultiem doel samen de eindstreep halen. Bekijk de trailer van The Life Trail hierboven. The Life Trail start vrijdag 6 oktober op Videoland. Vanaf dan kun je de mooiste fragmenten van The Life Trail terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Nasrdin Dchar razend enthousiast over rol in thrillerserie Het Gouden Uur Bekijk deze video » Nasrdin Dchar reageert op complottheorieën over plottwist in Mocro Maffia (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: The Life Trail met o.a. Nasrdin Dchar, vanaf 6 oktober te zien op Videoland
Maandag 2 oktober 2023 om 10:51

Aanstaande vrijdag start een nieuwe serie op Videoland: The Life Trail. Acht jongeren met allemaal een persoonlijke uitdaging krijgen de mogelijkheid om intensief aan de slag te gaan met zichzelf. Bekijk de trailer hieronder:

Lees verder onder de video.

Avontuur in Zwitserland
Acteurs Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek zijn niet alleen onderdeel van deze groep, maar hebben ook zelf hun eigen uitdagingen. Met Erik Wegewijs, bekend van de andere Videoland-serie Special Forces VIPS, als inspirerende gids maken ze een avontuurlijke reis door Zwitserland, met als ultiem doel samen de eindstreep halen.

Bekijk de trailer van The Life Trail hierboven. The Life Trail start vrijdag 6 oktober op Videoland. Vanaf dan kun je de mooiste fragmenten van The Life Trail terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's