Pedojager maakt identiteit bekend van vermeend pedofiel, staat nu zelf voor rechter (HvNL)

Pedojager maakt identiteit bekend van vermeend pedofiel, staat nu zelf voor rechter (HvNL)

Dinsdag 17 oktober 2023 om 13:31

HP Comeback, een zelfbenoemde pedojager maakt al ruim drie jaar jacht op mannen die kleine kinderen proberen te lokken. Dinsdag staat HP Comeback zelf voor de rechter omdat hij de identiteit van een vermeend pedofiel heeft bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Pedojager</em> maakt identiteit bekend van vermeend pedofiel, staat nu zelf voor rechter (<em>HvNL</em>) HP Comeback, een zelfbenoemde pedojager maakt al ruim drie jaar jacht op mannen die kleine kinderen proberen te lokken. Dinsdag staat HP Comeback zelf voor de rechter omdat hij de identiteit van een vermeend pedofiel heeft bekendgemaakt. Tekst gaat verder onder de video. BoeteEén van de 'daders', te zien in een video van HP Comeback heeft hem aangeklaagd. In Hart van Nederland vertelt de pedojager dat hij zich wel gesteund voelt. HP Comeback hangt een boete van 25.000 euro boven het hoofd en door crowdfunding is al een aardig bedrag opgehaald. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Yolanthe Cabau van Kasbergen opgelucht na aanhouding pedofiel Nelson M. Bekijk deze video » EenVandaag gemist? Nog altijd geen verbod op pedohandboek in Nederland Bekijk deze video » Klopjacht naar voortvluchtige dader aanslag Brussel: 'Huis Tunesiër doorzocht door politie' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Boete
Eén van de 'daders', te zien in een video van HP Comeback heeft hem aangeklaagd. In Hart van Nederland vertelt de pedojager dat hij zich wel gesteund voelt. HP Comeback hangt een boete van 25.000 euro boven het hoofd en door crowdfunding is al een aardig bedrag opgehaald.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's