Vanaf deze datum zie je Pixar-film Elemental op streamingdienst Disney+

Vanaf deze datum zie je Pixar-film Elemental op streamingdienst Disney+

De nieuwste Pixar-film Elemental draait nog steeds in verschillende zalen, maar de film is vanaf 13 september ook te zien op streamingdienst Disney+. Dat maakte Disney bekend in een advertentiespotje.

Lees op Gids.tv welke films en series je nieuw op Disney+ kunt kijken.

Vanaf deze datum zie je Pixar-film <em>Elemental</em> op streamingdienst Disney+ De nieuwste Pixar-film Elemental draait nog steeds in verschillende zalen, maar de film is vanaf 13 september ook te zien op streamingdienst Disney+. Dat maakte Disney bekend in een advertentiespotje. Lees op Gids.tv welke films en series je nieuw op Disney+ kunt kijken. Vurig persoonWade gaat met de stroom mee, Ember is een vurig persoon. Ze zijn beide jongvolwassenen die in hun stad wonen en elkaar tegen het lijf lopen. Ondanks hun fundamentele verschillen ontwikkelen de twee echter een band wanneer ze ontdekken dat ze qua innerlijk nog best overeenkomen Bekijk beelden uit de film Elemental hierboven. Lees ook waar je Elemental nog meer kunt kijken.
Film :
Vanaf deze datum zie je Pixar-film Elemental op streamingdienst Disney+

Vurig persoon
Wade gaat met de stroom mee, Ember is een vurig persoon. Ze zijn beide jongvolwassenen die in hun stad wonen en elkaar tegen het lijf lopen. Ondanks hun fundamentele verschillen ontwikkelen de twee echter een band wanneer ze ontdekken dat ze qua innerlijk nog best overeenkomen

Bekijk beelden uit de film Elemental hierboven. Lees ook waar je Elemental nog meer kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV