Indrukwekkende voordracht Ramsey Nasr over lot Gazanen: 'Ik heb gejankt als een dier' (Khalid & Sophie)

Indrukwekkende voordracht Ramsey Nasr over lot Gazanen: 'Ik heb gejankt als een dier' (Khalid & Sophie)

Indrukwekkende voordracht <em>Ramsey Nasr</em> over lot Gazanen: 'Ik heb gejankt als een dier' (<em>Khalid &amp; Sophie</em>) Zie boven een fragment uit Shownieuws met de cast en schrijver van Oogappels, winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2023 In Khalid & Sophie hield Ramsey Nasr, acteur uit de populaire serie Oogappels, schrijver en zoon van een Nederlandse moeder en een Palestijnse vader een indrukwekkende voordracht over het lot van de Gazanen. Het publiek luisterde ademloos naar zijn woorden. GejanktNa het zien van de beelden van het gebombardeerde ziekenhuis in Gaza-stad heeft hij gejankt als een dier. Hij schreef vervolgens het stuk 'Kennen we de naam van elk Palestijns slachtoffer?' Hij wenst het wel... Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie met de hele voordracht van Ramsey Nasr hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Khalid & Sophie (@khalidensophie) De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Verslaafde' Ramsey Nasr in Khalid & Sophie: "Ik denk niet dat ik in Amsterdam kan blijven wonen" Bekijk deze video » Dr. Nasrs wunderkammer: Ramsey Nasr lyrisch over collectie vlinders en motten Bekijk deze video » Oogappels: verhaal Erik en zijn dementerende vader maakt enorm veel indruk Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag 19 oktober 2023 om 08:36

Zie boven een fragment uit Shownieuws met de cast en schrijver van Oogappels, winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2023

In Khalid & Sophie hield Ramsey Nasr, acteur uit de populaire serie Oogappels, schrijver en zoon van een Nederlandse moeder en een Palestijnse vader een indrukwekkende voordracht over het lot van de Gazanen. Het publiek luisterde ademloos naar zijn woorden.

Gejankt
Na het zien van de beelden van het gebombardeerde ziekenhuis in Gaza-stad heeft hij gejankt als een dier. Hij schreef vervolgens het stuk 'Kennen we de naam van elk Palestijns slachtoffer?' Hij wenst het wel...

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie met de hele voordracht van Ramsey Nasr hieronder

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's