'Verslaafde' Ramsey Nasr in Khalid & Sophie: "Ik denk niet dat ik in Amsterdam kan blijven wonen"

'Verslaafde' Ramsey Nasr in Khalid & Sophie: "Ik denk niet dat ik in Amsterdam kan blijven wonen"

Dinsdag 10 januari 2023 om 20:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 10 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

'Verslaafde' <em>Ramsey Nasr</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Ik denk niet dat ik in Amsterdam kan blijven wonen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 10 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Acteur en schrijver Ramsey Nasr laat geen plek in zijn huis onbezet. Boeken, opgezette beesten, fossielen en als het kon een Mammoet! Nasr verzamelt van alles en het is dan ook behoorlijk verslavend wat hem betreft. Bij Khalid & Sophie is hij aangeschoven om over zijn uit de hand gelopen hobby en zijn nieuwe programma te vertellen. "Ik denk niet dat ik in Amsterdam kan blijven wonen" vermoedt Ramsey. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Dr. Nasrs wunderkammer is vanaf woensdag 11 januari wekelijks om 22.10 uur te zien bij NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Dr. Nasrs wunderkammer terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
'Verslaafde' Ramsey Nasr in Khalid & Sophie: "Ik denk niet dat ik in Amsterdam kan blijven wonen"

Acteur en schrijver Ramsey Nasr laat geen plek in zijn huis onbezet. Boeken, opgezette beesten, fossielen en als het kon een Mammoet! Nasr verzamelt van alles en het is dan ook behoorlijk verslavend wat hem betreft. Bij Khalid & Sophie is hij aangeschoven om over zijn uit de hand gelopen hobby en zijn nieuwe programma te vertellen. "Ik denk niet dat ik in Amsterdam kan blijven wonen" vermoedt Ramsey.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Dr. Nasrs wunderkammer is vanaf woensdag 11 januari wekelijks om 22.10 uur te zien bij NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Dr. Nasrs wunderkammer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's