Hart van Nederland: Nederlander (18) wordt al bijna twee weken gegijzeld door Hamas (video)

Hart van Nederland: Nederlander (18) wordt al bijna twee weken gegijzeld door Hamas (video)

<em>Hart van Nederland</em>: Nederlander (18) wordt al bijna twee weken gegijzeld door Hamas (video) Een 18-jarige Nederlander is een van de gijzelaars die op dit moment worden vastgehouden door Hamas, meldt de Israëlische ambassade in Den Haag. Het gaat om Ofir Engel, die op 7 oktober vanuit de kibboets Be'eri werd ontvoerd. Hart van Nederland meldt dat hij op dat moment op bezoek was bij zijn vriendin. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: voetganger in Wolfheze overleden na tragische aanrijding met graafmachine Bekijk deze video » Moeder Natalee Holloway na bekentenis Joran van der Sloot: 'Je bent een moordenaar' (Shownieuws) Bekijk deze video » Heftige beelden: gewapende ontsnapte tbs'er neergeschoten bij kinderdagverblijf in Hulten Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een 18-jarige Nederlander is een van de gijzelaars die op dit moment worden vastgehouden door Hamas, meldt de Israëlische ambassade in Den Haag. Het gaat om Ofir Engel, die op 7 oktober vanuit de kibboets Be'eri werd ontvoerd. Hart van Nederland meldt dat hij op dat moment op bezoek was bij zijn vriendin.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's