Heftige beelden: gewapende ontsnapte tbs'er neergeschoten bij kinderdagverblijf in Hulten

Heftige beelden: gewapende ontsnapte tbs'er neergeschoten bij kinderdagverblijf in Hulten

Donderdag 19 oktober 2023 om 16:22

In de Brabantse gemeente Gilze en Rijen, nabij Hulten, heeft de politie een gewapende verdachte neergeschoten na een achtervolging. De man was in het bezit van een vuurwapen en was eerder op de dag ontsnapt uit een tbs-kliniek in Halsteren.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: gewapende ontsnapte <em>tbs'er</em> neergeschoten bij <em>kinderdagverblijf</em> in <em>Hulten</em> In de Brabantse gemeente Gilze en Rijen, nabij Hulten, heeft de politie een gewapende verdachte neergeschoten na een achtervolging. De man was in het bezit van een vuurwapen en was eerder op de dag ontsnapt uit een tbs-kliniek in Halsteren. Tekst gaat verder onder de video. NeergeschotenTijdens een achtervolging op de snelweg A58 werd de auto van de verdachte uiteindelijk klemgereden nabij Hulten, vlak voor een spoorwegovergang, waarbij de verdachte nog probeerde te ontsnappen. Hij rende over de spoorwegovergang en werd daar in de buurt van kinderdagverblijf Het Groene Spoortje neergeschoten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Dodelijk slachtoffer gevallen door brand in tbs-kliniek De Kijvelanden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Weduwe vermoorde snackbarhouder in tranen na uitspraak: 'Pijn zit zo diep' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Neergeschoten
Tijdens een achtervolging op de snelweg A58 werd de auto van de verdachte uiteindelijk klemgereden nabij Hulten, vlak voor een spoorwegovergang, waarbij de verdachte nog probeerde te ontsnappen. Hij rende over de spoorwegovergang en werd daar in de buurt van kinderdagverblijf Het Groene Spoortje neergeschoten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's