Video: voetganger in Wolfheze overleden na tragische aanrijding met graafmachine

Video: voetganger in Wolfheze overleden na tragische aanrijding met graafmachine

Woensdag 18 oktober 2023 om 19:08

Bij een ongeval tussen een landbouwvoertuig en een voetganger in Wolfheze is woensdagmiddag een persoon overleden. De politie heeft dit gemeld via sociale media.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: voetganger in <em>Wolfheze</em> overleden na <em>tragische aanrijding</em> met graafmachine Bij een ongeval tussen een landbouwvoertuig en een voetganger in Wolfheze is woensdagmiddag een persoon overleden. De politie heeft dit gemeld via sociale media. Tekst gaat verder onder de video. Toedracht onbekendWoensdagmiddag ontving de politie een melding van het ongeval op de Wolfheze-straat in het Gelderse dorpje Wolfheze. De toedracht van het ongeluk is op dit moment nog onbekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Update vermissing Sam: Politie Eenheid Amsterdam heeft stoffelijk overschot gevonden Bekijk deze video » Video: steekincident in asielzoekerscentrum Budel leidt tot twee aanhoudingen Bekijk deze video »
Nieuws :

Toedracht onbekend
Woensdagmiddag ontving de politie een melding van het ongeval op de Wolfheze-straat in het Gelderse dorpje Wolfheze. De toedracht van het ongeluk is op dit moment nog onbekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's