Zien: Willem-Alexander en Máxima belaagd door boze demonstranten in Kaapstad

Zien: Willem-Alexander en Máxima belaagd door boze demonstranten in Kaapstad

Zien: <em>Willem-Alexander en Máxima</em> belaagd door boze demonstranten in Kaapstad Bekijk in de video hierboven: koning Willem-Alexander en koningin Máxima komen aan in Zuid-Afrika Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Zuid-Afrika, maar dit loopt niet helemaal zoals gepland. Bij het Slavernijmuseum in Kaapstad wordt het koningspaar namelijk belaagd door boze demonstranten, en moeten ze de auto in vluchten. ‘Lastig voor koning en koningin’“Het werd even lastig voor de koning en koningin in Kaapstad”, zegt Sander Paulus van RTL Nieuws op X (Twitter). “De Khoi-San en andere volken wilden de aandacht, maar kregen die voor hun gevoel onvoldoende.” In het Slave Lodge museum stonden Willem-Alexander en Máxima stil bij het verleden, ze bekeken verschillende voorstellingen over de slavernijgeschiedenis. Bekijk de beelden van Willem-Alexander en Máxima die de auto invluchten hieronder. Het werd even lastig voor de koning en koningin in Kaapstad. De Khoi-San en andere volken wilden de aandacht, maar kregen die voor hun gevoel onvoldoende. #staatsbezoek #koning #koningin #maxima #kaapstad #zuidafrika pic.twitter.com/0VMYz8qwyj— Sander Paulus (@SanderRTLNieuws) October 20, 2023 Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Telegraaf (@telegraaf.nl) Video: topfotograaf Erwin Olaf onderhield speciale band met Koninklijk Huis Bekijk deze video » Zien! De eerste beelden van de nieuwe Videoland-serie Máxima Bekijk deze video » Zien: prachtige prinses Amalia viert in Kopenhagen 18e verjaardag van Deense prins Christian (video) Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk in de video hierboven: koning Willem-Alexander en koningin Máxima komen aan in Zuid-Afrika

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Zuid-Afrika, maar dit loopt niet helemaal zoals gepland. Bij het Slavernijmuseum in Kaapstad wordt het koningspaar namelijk belaagd door boze demonstranten, en moeten ze de auto in vluchten.

‘Lastig voor koning en koningin’
“Het werd even lastig voor de koning en koningin in Kaapstad”, zegt Sander Paulus van RTL Nieuws op X (Twitter). “De Khoi-San en andere volken wilden de aandacht, maar kregen die voor hun gevoel onvoldoende.” In het Slave Lodge museum stonden Willem-Alexander en Máxima stil bij het verleden, ze bekeken verschillende voorstellingen over de slavernijgeschiedenis.

Bekijk de beelden van Willem-Alexander en Máxima die de auto invluchten hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's