Zien! De eerste beelden van de nieuwe Videoland-serie Máxima

Zien! De eerste beelden van de nieuwe Videoland-serie Máxima

Zien! De eerste beelden van de nieuwe Videoland-serie <em>Máxima</em> Bekijk in de video hierboven: koningin Máxima maakt soep met ouderen Volgend jaar is Nederland een eigen koninklijke dramaserie rijker, en je kunt nu al genieten van de eerste beelden. De serie Máxima draait natuurlijk om onze eigen koningin. Ze was ooit een Argentijnse econome die in New York werkte, maar toen ze kroonprins Willem-Alexander ontmoette veranderde haar leven compleet. Delfina Chaves speelt de rol van Máxima en Martijn Lakemeier kruipt in de huid van Willem-Alexander. Bekijk in de video hieronder de eerste beelden van de serie Máxima. De serie Máxima is vanaf volgend jaar te zien bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) ZIEN: kind vraagt Willem-Alexander en Máxima of ze rijk zijn (video) Bekijk deze video » Nederland reageert op eerste werkbezoek Alexia: "Jurk stond Máxima beter" (video) Bekijk deze video » Video: prinses Alexia stralend op cover van Argentijns magazine Hola Bekijk deze video »
Serie :
Donderdag 28 september 2023 om 10:23

Bekijk in de video hierboven: koningin Máxima maakt soep met ouderen

Volgend jaar is Nederland een eigen koninklijke dramaserie rijker, en je kunt nu al genieten van de eerste beelden. De serie Máxima draait natuurlijk om onze eigen koningin. Ze was ooit een Argentijnse econome die in New York werkte, maar toen ze kroonprins Willem-Alexander ontmoette veranderde haar leven compleet. Delfina Chaves speelt de rol van Máxima en Martijn Lakemeier kruipt in de huid van Willem-Alexander.

Bekijk in de video hieronder de eerste beelden van de serie Máxima. De serie Máxima is vanaf volgend jaar te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's